PALVELUT

 

3D -mallinnus, -valmistus ja -tulostus

3D-mallinnus, 3D-valmistus ja 3D-tulostus; CAD/CAM/AM, liittyy kaikkeen yrityksen toimintaan. Valmistus voidaan tehdä suoraan kokoonpanojen ja mallien perusteella. Tarvittaessa saadaan standardien mukaiset piirustukset, käyttöohjeet ym. dokumentit eri muodoissa.

Aava-Tuotteiden 3D-tulostuspalvelusta saatte niin prototyypit, pienoismallit kuin erilaisten koneiden ja laitteiden osat. Prototyyppejä ja piensarjoja varten käytössämme on 3D-monitoimilaitteita tulostukseen, laserleikkaukseen ja koneistukseen. Isommat tuotteet tehdään yhdessä laajan alan osaajien verkoston avulla.

Käyttämiämme materiaaleja ovat mm. PLA, PVA, ABS, Nylon, hiilikuitu, joustavat muovit sekä monet muut muovimateriaalit.

3D-tulostimen lisäksi käytössämme on lisälaitteina jyrsinpää, laserpää sekä tuplasuutin, jonka avulla voidaan tulostaa käyttäen kahta eri materiaalia.

3D-tulostuspalvelu sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta palvelelemme asiakkaita ympäri Suomea. Katso tuotteistamme mitä kaikkea 3D -suunnittelun ja -tulostuksen avulla voidaan toteuttaa!

 

 

Katso erilaisia tuotteita

 

Katso tästä asiakascase, jossa entisöitävästä ajoneuvosta oli tuhoutunut merkki. Alkuperäiset mustat kirjaimet 3D-mallinnettiin ja tulostettiin valkoisesta muovista. Tutustu myös muihin valmistettuihin tuotteisiin tästä linkistä.